lider inte

Bloggaren / Permalink / 0

En påse med kläder och en med mat, detta har varit mina enda ägodelar senaste veckan medans saneringen. Men jag kan försäkra att jag har de ganska gott trotts allt ;)
 
 
 

Try

Goda örat, Inspireraren / Permalink / 0
 
"Wait a second,
Why, should you care, what they think of you
When you're all alone, by yourself, do you like you?
Do you like you?"
 
Älskar vad denna låten och allt den står för. För mig handlar den om att ist för helatiden fokusera på att göra andra nöjda, så ska du bara va dig själv och sluta försöka göra andra till lags. Den viktigaste personen som ska gilla den du är är dig själv.
 
Lyssna och tänk efter på denns lyrics

Liknande inlägg

Emmas liv- Halloweenspecial

Bloggaren / Permalink / 0
Ja gott folk igår packades möblerna in i plast, packa ner mitt liv i resväskan, tvätta kläderna i 60 ° och bada skorna i skållande varmt vatten för att ta kol på de som blodätarna. Tungt och lite svettigt, i sånna situationer kan man inte göra annat än att garva, så less man blir att de enda man kan göra är att skratta. Nåja när vi temade upp oss fick vi gjort en hel del iaf. Med mina enda ägodelar jag kan ta med i en plastpåse kommer jag nu bo hos Lena (den ängeln) i en vecka. På tisdag kommer de spruta gift i lägenheten och ta kol på de som gömmer sig, all elektronik är också infekterat så de lämnas här (t.o.m datorn).
 
 
SKA BLI SKÖNT ATT UTROTA DESSA SOM VI BOTT MED SEN SEPTEMBER
 
 
Till top