High Up In The Sky

Bloggaren / Permalink / 0
Lite bilder från myskvällen i den nya baren m de bästa brudarna <3
 
Kan inte fatta att vi åker på måndag.. de är bara för absurt... shit pommes folks! Jag flyttar! shiiiiT var med cro till magnetröntgen idag så då passade vi på att shoppa lite party toppar till i sommar, man måste ju va redo för allt ;) any how vi kom int på diskusionen när de räknas som man flyttar någonstands elr om man bara har en lång typ semester, räknas de som att man flyttar när de bara är 2 månader? tekninskt sett räknas de väl, men när man vet att de kmr va så kortvarit känns de lite som en resa mer än en flytt ;) eller räknas de bara om man ska bo där minst ett halvår? :'D haha hoja vad man kan fundera på nonsens ;)
Any how nu säger vi så här, JAG FLYTTAR TILL NORGE PÅ MÅNDAG GAAAH
Jag flyttar ihop med två av de finaste flickorna i världen o jag känner mig bara lycklig, känns så underbart roligt att få åka till ett annat land, jobba, ha roligt o kunna dela de med någon! :D Fjärlar i magen av alla möjligheter att göra precis vad jag vill, jag ÄR ÄNTLIGEN FRI från skolans bojor!
 
O my god oh my god you guys!
 
miss u
 
 

734 dagar senare

Bloggaren / Permalink / 0
 
Fota dessa bilder kl 1 på natten i förrgår, vad så fint ute när jag gick promme med hundarna :)

såg den här filmen "The Fault in Our Stars" i förrgår, sjukt bra! fick både stratt å gråta, hah blev såå inspirerad, haha skrev "bara" 5 sidor i dagboken ;)

Alla är rädd för att känna smärta, men egentligen kanske vi inte borde vara rädd för smärta, att kunna känna smärta gör också att vi kan känna kärlek o omsorg starkare.
Vad vore en värld utan känslor? Utan smärta, sorg o tårar, utan glädje, skratt o kärlek, en värld utan de är ingen värld alls att leva i. Hur kan du va glad över att ha roligt om de inte fanns stunder du känt att något varit tråkigt. Hur kan du känna glädje utan att veta vad sorg är? Hur kan du älska någon utan att tidigare fällt en enda tår?

De finns många där ute som stänger ute sina känslor. För de är rädda, rädd att känna smärtan, rädd att hamna i konflikt, trött på att känna. Men tänk er en värld, en värld utan känslor, en värld utan några känslor alls. Aldrig va glad, aldrig skratta aldrig va kär. De är iaf ingen värld jag vill leva i, de här med väggar är ofc en försvarsmeckanism människan bygger upp när de blir för mkt. Men att kämpa att bryta ner väggarna är alltid värt de i slutändan, för varför ska du gömma dig från att känna glädje o kärlek bara för att du är rädd för att känna smärta, smärta är inget vi inte klarar av, de finns där för att påminna oss medkänsla, påminna oss att vi har tur som får känna den underbara känslan att va lycklig.
För EN lycklig dag är en liten oändlighet värd mer än tusen platta dagar i skuggan bakom skymmande väggar.
 
 
 
joo jag rammla i trappen i förrgår för miljonte gången, yeey! slog ofc ryggen där jag har som ondast, men jag kan "gladeligen" berätta att den smällen som fick hela huset att skaka var heelt underbart skönt jämfört med den jag gått runt med i två år nu, hur konstigt de än låter va de skönt att känna en annan sorts smärta, den där som går över efter ett tag o några tårar, som kommer som en blixt o är borta med vinden, nu säger jag inte att ryggen inte känns värre efterråt menmen de lär väl gå över o sen är vi tillbaka till bara den gamla goa vännen långvarig smärta
 


 

Liknande inlägg

Ett Slut Är Bara En Ny Början

Bloggaren, Fotografen / Permalink / 1
Ett slut är aldrig ett slut bara en början på något nytt, vet inte om jag berättat de till alla men Om två veckor drar jag till Oslo!!! Heeelt GaleT haha :'D

Jag insåg att de som behövdes var förändring, så jag tackade nej till sommarjobbet i Kalix och fråga Jenny o Carro om de var på att dra redan över sommaren! Hastigt o lustigt bestämdes de att i Oslo var vårt mål, hittade lägenhet att hyra för två månader och kirrade jobbinterljuver!
Sååå glad att jag valde att ta de här steget, jag är en quinna som behöver många bollar i luften o kalix har slut på bollar, nytt ställe nya bollar (paus, tillåtet för alla dirty minded för misstolk) ;) höhö Tror verkligen att den här sommaren kan bli riktigt bra om man tillåter de, första gången i mitt liv är jag fri, fri att göra Vad jag vill, blir nästan gråtfärdig, helt underbart o skrämmande på samma gång. Jag måste erkänna att jag inte trivts i skolan alls fram tills gymnasiet. Där klassen va ett underskönt glada superkreativa människor, där kurserna mestadels bestod av att va kreativ, där jag trivdes som ett barn i Candy World. Vi har haft så grymt roligt tillsammans, bokstavligt talat haft blod, (o nej jag mena inte bara mens, mer när man klippte sig i fingret) skratt å tårar tsm! :'D kommer aldrig glömma dessa år o kommer sakna varenda en va ER HV3 <3

Hade ju hoppats på lite Svensk sommar innan jag åkte men nu äre ju bara svinit kallt... såå vi ser väl hur de blir med de ;)

Btw, de lägger om asfalten på bron här i kalix, jag måste över den för att ta mig till jobbet, det är SJUUUKT va lång kö de blir, folk får stå å vänta i över 20 min... Meen inte jag! Mohah enda gången i mitt liv som jag efter att jag för första gången som 15åring satte mig på moppen faktiskt kan säga att de är en FÖRDEL att köra moppe, omg, stående ovatione! haha ne men jag e ganska lycklig när jag kör upp på gågatan o puttrar förbi den långa kön av (för en gångs skull) stressade kalixbor som sliter sig i håret ;D igår börja folk t.o.m köra upp på gågatorna, men serni de funkar bara för den 18 quinnan som kör moppe till jobbet som en o annan p12a
#SKADEGLÄDJE

Ps. skriver de här så jag slipper få frågan, precis som ca170 andra teatersugna fick jag de glädjedödande mailet att jag inte kom in på Calle Flygare, så sjukt surt när man vet att man verkligen gjorde sitt bästa. Men jag är ingen som surar för de! för glad för de är jag iaf, nog hade de varit a dream come true, men jag får öva med tills nästa o ta revange! ;) skamm den som ger sig, jag vet att jag kan, jag måste bara få någon annan att tro på det också
 
 
 
 
Till top