Hår Resande- Styling genrep

Stylisten / Permalink / 0
Bokstavligt talat reste jag upp håruppsättningarna igår ;) nä men på genrepet för stylingen igår kände att jag verkligen hade allt under kontroll, sjukt nöjd belv jag också! Allt gick som jag ville och lyckan att den här showen kommer bli så grymt bra, är enorm! :D
Så stolt över mina classmates som är så gryma och kreativa och de är bara awesome :D Gah nästa lördag gäller de! knr ändå att nervositeten kmr lyckas sprida sig på dagen D ;)

Jo Sveriges Radio var idag och gick runt å interjuvade alla lite om showen :D Måste höra med henne när de kommer att sändas så ni kan höra våra ljuva röster på radioon ;)
Spela mig på radiooon

 

My Cup of Tea

Inspireraren / Permalink / 0
Idag äre fredag vilket betyder slutet på veckan, helg, och veckans sista morgonboost!
Mina planer för dagen är sovmorgon(<3), körlektion och sen drar jag och några B-rudar till Piteå och kollar balklänninga!:D

hoppas ni alla får en awesome fredag, make it beautiful <3
 
 

Liknande inlägg

My Cup of Tea

Inspireraren / Permalink / 0
Upp till bevis om de jag tänkt göra på mina modeller funkar idag! TaggaD!!!! SNART ÄRE BANNE MIG SHOW! ska bli så sjurikt awesome!!!!!!!!!!!!!! taggad till tusen, ni kommer väl på nästa lördag den 8e februari kl.19.00? ;) goodibagsen är kirrade, repet för hår osv görs idag, vi har varit i NSD och idag kmr Sveriges radio!

Jag tror att ingen av oss har någonsin lagt ner så mkt tid, prestation och engagemang på något i hela våra liv, shit pommes säger jag bara!
 
 
Till top